Ilez Akhmedovich Gazdiyev

Ilez Akhmedovich Gazdiyev (Rusia: Илез Ахмедович Газдиев; lair 2 Novèmber 1991; umur 29 taun) iku juru main bal-balan asal Rusia. Wektu iki main ing Divisi Kaloro Rusia kanggo FC Angusht Nazran.

Ilez Gazdiyev
Katerangan priangga
Jeneng dawa Ilez Akhmedovich Gazdiyev
Tanggal lair (1991-11-02) Novèmber 2, 1991 (umur 29)
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 12 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
FC Angusht Nazran
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007-2008 FC Angusht Nazran (D4)
2009- FC Angusht Nazran 73 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15:28, 3 Juni 2012 (UTC).


Pranala njabaBesut