Tuduhaké menu pokok

2 November punika dinten ingkang kaping 306 utawi 307 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Dinten mèngeti para arwah ing agami Katulik.

Uga delengenBesut

1 November-2 November-3 November