Tuduhaké menu pokok

1 November punika dinten ingkang kaping 305 utawi 306 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • World Vegan Day
  • Dinten mèngeti para suci ing agami Katulik.

Uga delengenBesut

31 Oktober-1 November-2 November