Rinni Chries Hartono utawi Inka Christie (lair ing Bandung, Jawa Kulon, 20 Januari 1975; umur 45 taun) minangka penyanyi rock wadon Indonésia ing Sundha.

Inka Christie
Latar wuri
Jeneng lair Rinni Chries Hartono
Jeneng liya Inka Christie
Lair (1975-01-20) Januari 20, 1975 (umur 45)
Indonésia Bandung, Jawa Kulon, Indonésia
Asli Sundha
Jinis Musik Rock
Pakaryan penyanyi
Instrumen Vokal
Taun aktif 1991-sapunika
Parusahan rekaman Musica Studio's
Agama Islam

DiskografiBesut

  • Gambaran Cinta (1991)
  • Nafas Cinta (1993)
  • Yang Kunanti (1995)
  • Yang Kedua Kali (1996)
  • Tiada Cinta Yang Lain (1997)
  • Nyanyian Suara Hati (1998)
  • Teratai (1999)
  • Puisi Cinta (2000)
  • Semua untuk Kita (2012)

SingleBesut

  • Menggapai Harapan (1996)

Kompilasi terbaikBesut

  • Sanggupkah (2003)

Pranala njabaBesut