Tuduhaké menu pokok

Insèktisida inggih punika bahan-bahan kimia asifat racun ingkang dipun-ginakaken kanggé mejahi gegremet utawi nebihaken taneman saking bangsa gegremet.[1] Insèktisida saged mangaruhi patuwuhan, pangrembakan, solah bawa, tangkar-tumangkar, kaséhatan, sistem hormon, sistem pancernaan, sarta aktivitas biologis sanèsipun dumugi patinipun gegremet pangganggu tetaneman[2] Insèktisida kalebet salah satunggiling jinis pèstisida.

RéferènsiBesut

  1. Heller, JL (2010). "Insecticide Poisoning". Medline Plus. Dijupuk 06-07-2011.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. Kardinan. 2002. Pestisida Nabati Ramuan dan Aplikasi. Jakarta: Penebar Swadaya.