Tuduhaké menu pokok

Ireng miturut dhéfinisi ideal yakuwi representasi ora anané warna utawa cahya sajeroning ruang peteng. Ing babagan fotografi, bab iki tegesé fim utawa sensor ora kuwagang nangkep cahya akibat intensitas pembakaran cendhèk banget. Bab iki bisa digayuh kanthi ngayahi pangukuran under exposure sajeroning panggunaan lightmeter.

Koordinat warnaBesut

Hex triplet = #000000 atau #000 RGB (r, g, b) = (0, 0, 0)

Uga delengenBesut