Ironi

Ironi (saka basa Yunani Kuno εἰρωνεία eirōneía, lumantar basa Walanda ironie) yaiku jinis majas ing Basa Indonésia. Ironi yaiku majas kang ndungkap sindiran kanthi alus. Tuladhané:

  • Swaramu merdhu kaya kaset bodhol