Iwak Badhut
Iwak badhut Ocellaris, Amphiprion ocellaris
Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia
Filum: Chordata
Klas: Actinopterygii
Ordho: Perciformes
Famili: Pomacentridae
Subfamili: Amphiprioninae
Genera
Amphiprion Bloch & Schneider, 1801

Premnas Cuvier, 1816

Iwak badhut ya iku jinis iwak kang kalebu sajeroning anak suku Amphiprioninae sajeroning suku Pomacentridae.[1] Ana wolulikur spesies kang biasa dikenali, salah sawijine yaikeu genus Premnas, lan liyané kalebu sajeroning génus Amphiprion.

Taksonomi

besut

Galeri

besut

Cathetan sikil

besut

Pranala njaba

besut