Jèbrès, Jèbrès, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Jèbrès iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Jèbrès
Kalurahan
Jèbrès kapernah ing Kutha Surakarta
Jèbrès
Jèbrès
Jèbrès kapernah ing Jawa Tengah
Jèbrès
Jèbrès
Jèbrès kapernah ing Indonesia
Jèbrès
Jèbrès
Koordhinat: 7°33′24″S 110°51′16″E / 7.55679°S 110.85438°E / -7.55679; 110.85438Koordhinat: 7°33′24″S 110°51′16″E / 7.55679°S 110.85438°E / -7.55679; 110.85438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.