Jagalan, Jèbrès, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Jagalan iku kalurahan ing Kacamatan Jèbrès, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Jagalan
Kalurahan
Jagalan kapernah ing Kutha Surakarta
Jagalan
Jagalan
Jagalan kapernah ing Jawa Tengah
Jagalan
Jagalan
Jagalan kapernah ing Indonesia
Jagalan
Jagalan
Koordhinat: 7°34′00″S 110°50′37″E / 7.56669°S 110.84348°E / -7.56669; 110.84348Koordhinat: 7°34′00″S 110°50′37″E / 7.56669°S 110.84348°E / -7.56669; 110.84348
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanJèbrès
Kodhe laladan
administrasi
33.72.04.1007

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.