Jajar, Lawiyan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Jajar iku kalurahan ing Kacamatan Lawiyan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Jajar
Kalurahan
Jajar kapernah ing Kutha Surakarta
Jajar
Jajar
Jajar kapernah ing Jawa Tengah
Jajar
Jajar
Jajar kapernah ing Indonesia
Jajar
Jajar
Koordhinat: 7°33′11″S 110°47′15″E / 7.55302°S 110.78747°E / -7.55302; 110.78747Koordhinat: 7°33′11″S 110°47′15″E / 7.55302°S 110.78747°E / -7.55302; 110.78747
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanLawiyan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.01.1010

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.