James Bolton

James William Bolton (lair 13 Agustus 1994) yaiku pemain bal-balan profesional Inggris sing main dadi Bek kanggo Portsmouth.

James Bolton
Katerangan priangga
Jeneng dawa James William Bolton[1]
Tanggal lair (1994-08-13) 13 Agustus 1994 (umur 26)[2]
Papan lair Stone, Inggris[3]
Dhuwur 5 ft 11 in (1.80 m)[2]
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Portsmouth
Angka 13
Karir nom
Stoke City
Macclesfield Town
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2013–2014 Macclesfield Town 10 (0)
2012Workington (nyileh) 13 (1)
2012–2013Stafford Rangers (nyileh) ? (1)
2013Halifax Town (nyileh) 7 (3)
2014Halifax Town (nyileh) 12 (1)
2014–2016 Halifax Town 79 (7)
2016–2017 Gateshead 39 (1)
2017–2019 Shrewsbury Town 61 (2)
2019– Portsmouth 23 (1)
Tim nasional
2016 Inggris C

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 22:07, 10 March 2020.


ReferensiBesut

  1. "Club list of registered players: As at 19th May 2019" (PDF). English Football League. Dibukak ing 13 July 2019.
  2. a b "James Bolton player Football Stats". Soccerbase. Dibukak ing 13 August 2017.
  3. "Stone footballer James Bolton called up for England C". Staffordshire Newsletter. 9 March 2016. Dibukak ing 13 August 2017.[pranala mati permanèn]