Portsmouth F.C.

Portsmouth Football Club inggih punika siji klub bal-balan Inggris ingkang bèrmarkas ing Portsmouth, Britania Raya. Klub punika mainakèn pèrtandingan kandangipun ing Fratton Park ingkang bèrkapasitas 20.220 pènonton. Sèragam mereka inggih punika putih-biru, pramila mereka dipunjuluki Pompey.

Portsmouth
Barkas:Portsmouth FC crest 2008.png
Jeneng dawaPortsmouth Football Club
ParabanPompey
Yasa1898
StadhiyonFratton Park
Portsmouth, Karajan Manunggal
Momotan20.224
MantriDalam administrasi
MènèjerMichael Appleton
LigaLeague One
2011–12Championship, ke-22
(terdegradasi)
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Katelu
Current season
Stadhion Fratton Park Sinawang saka Jaba
Regol mlebu stadhion Fratton Park tribun Kidul
Pandhemen Portsmouth ing stadhion Wembley jurung ing semifinal Piala FA taun 2007–08 FA lumawan West Bromwich Albion

SikuatBesut

Per 10 Agustus 2012.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
  GK Connor O’Hara
  GK Claude Da Costa
  DF Sam Magri
  DF Adam Webster
  DF Jack Burns
  DF Harry Medway
  DF Liam Triggs
  DF Joshua Warren
  DF Jack Whatmough
  DF Alex Grant
  DF Dan Butler
  DF Elliot Wheeler
  MF Jed Wallace
  MF George Colson
No. Pos. Jeneng
  MF Andy Higgins
  MF Nick Awford
  MF George Branford
  MF Ben Close
  MF Kane Cook
  MF James Hartson
  MF Jae Heon Kim
  MF Nicholas Tarasenko
  FW Ashley Harris
  FW Dan Thompson
  FW Lewis Horsburgh
  FW Aaron Kinchen
  FW Jack Maloney
  FW Bradley Tarbuck

First-team squadBesut

Per 19th January 2013.[2]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1   GK Phil Smith
2   DF Yassin Moutaouakil
4   DF Shaun Cooper (on loan from Crawley Town)
5   DF Sam Sodje
6   MF Liam Walker
9   FW David Connolly
13   GK Simon Eastwood
14   MF Frankie Sutherland (on loan from QPR)
16   DF Gábor Gyepes
No. Pos. Jeneng
17   FW James Keene (on loan from Elfsborg)
18   MF Johannes Ertl (vice-captain)
19   MF Darel Russell
20   MF Adam Reed
21   FW Ashley Harris
22   DF Adam Webster
33   DF Ricardo Rocha (captain)
34   DF Dan Butler
35   MF Jed Wallace

GelarBesut

Cathetan sukuBesut

  1. "First Team". PortsmouthFC.co.uk. Dibukak ing 2011-8-26. Check date values in: |accessdate= (pitulung)
  2. [1]