Jamur ing mangsa katiga

Paribasan jamur ing mangsa katiga tegesé, barang sing langka banget utawa mustakil. Mangsa katiga iku mangsa panas, ora ana udan, dadi tangèh lamun ana jamur sing thukul ing mangsa katiga.

Jamur.

Ngentèni thukuling jamur ing mangsa katiga, tegesé, mokal utawa sengara.

Uga delengenBesut