Jason Wiles

Jason Austin Wiles (lair ing Amérika Sarékat, 25 April 1970; umur 52 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Jason Wiles
LairJason Austin Wiles
(1970-04-25) April 25, 1970 (umur 52)
Amérika Sarékat Kansas City, Missouri, Amérika Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaJason Austin Wiles
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1994-2013

Cathetan sukuBesut