Tuduhaké menu pokok

25 April punika dinten ingkang kaping 115 utawi 116 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

  • 2005-Suriah narik tentaranipun ingkang sampun wonten 29 taun ing Libanon.
  • 2005-Kacilakan hébat sepur ing Jepang. Minimal 89 jiwa tiwas kaliyan 456 bèntenipun tatu-tatu. Mbokmenawi kacilakan punika amargi kasalahan masinis ingkang taksih timur amargi siswanipun nembé 23 taun.

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut