26 April

tanggal

26 April punika dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos

besut
  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipunproduksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

    Wiyosan

    besut

    Séda

    besut

    Riyaya

    besut

    Uga delengen

    besut
    25 April – 26 April – 27 April