Tuduhaké menu pokok

24 April punika dinten ingkang kaping 114 utawi 115 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 2013 -Menara Masjid Agung Aleppo ingkang yuswanipun 900 taun ing Aleppo, Suriah, risaamargi perang sadhèrèk.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

  • 2011 -Tokoh Agami India, Sathya Sai Baba, séda ing Puttaparthi, Andhra Pradesh, India mawi yuswa 84 taun.

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    23 April – 24 April – 25 April