Tuduhaké menu pokok

Cithakan:Infobox teleskop akasa Teleskop akasa Hubble iku siji teleskop njaba akasa kang ana ing orbit bumi. Jeneng Hubble dijupuk saka jeneng èlmuwan misuwur Amérika, Edwin Hubble kang uga wujud panemu hukum Hubble. Sapérangan gedhé saka bendha-bendha akasa kang wis kasil diidhentifikasi, iku wujud jasa teleskop Hubble.

Pranala njabaBesut

RujukanBesut