Kayu jati ya iku kayu kang asalé saka uwit Jati, wujud bahan kang kerep dianggo mbangun omah uatawa gawé perabotan omah kaya déné lemari, dipan, méja lan sapanunggalané. Kayu jati iku nduwèni mutu kang apik. Kayu kang gedhé, dawa, lurus, ukuirané bisa nganti 30-40 m.

lemari saka kayu jati

Catethan sukuBesut