Jayèngan, Serengan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Jayèngan iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Jayèngan
Kalurahan
Jayèngan kapernah ing Kutha Surakarta
Jayèngan
Jayèngan
Jayèngan kapernah ing Jawa Tengah
Jayèngan
Jayèngan
Jayèngan kapernah ing Indonesia
Jayèngan
Jayèngan
Koordhinat: 7°34′31″S 110°49′10″E / 7.57532°S 110.81932°E / -7.57532; 110.81932Koordhinat: 7°34′31″S 110°49′10″E / 7.57532°S 110.81932°E / -7.57532; 110.81932
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1006

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.