Jayaloka, Musi Rawas

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Musi Rawas {{{nama dati2}}}]]

Jayaloka, Musi Rawas
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri16.05.08 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Jayaloka iku kecamatan ing kabupaten Musi Rawas, Sumatra Selatan.

Kabupaten Musi Rawas