Jayatakan, Serengan, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Jayatakan iku kalurahan ing Kacamatan Serengan, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Jayatakan
Kalurahan
Jayatakan kapernah ing Kutha Surakarta
Jayatakan
Jayatakan
Jayatakan kapernah ing Jawa Tengah
Jayatakan
Jayatakan
Jayatakan kapernah ing Indonesia
Jayatakan
Jayatakan
Koordhinat: 7°35′33″S 110°49′17″E / 7.59259°S 110.82136°E / -7.59259; 110.82136Koordhinat: 7°35′33″S 110°49′17″E / 7.59259°S 110.82136°E / -7.59259; 110.82136
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanSerengan
Kodhe laladan
administrasi
33.72.02.1001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.