Tuduhaké menu pokok

Jean Tirole (lair 09 Agustus 1953; umur 66 taun) iku sawijining direktur lan ékonom ing Toulouse School of Economics warga nagara Prancis sing kapilih minangka pamenang Bebungah Nobel ing babagan Ékonomi taun 2014 tumrap asil analisis ngenani kakuwatan pasar lan regulasi.

Jean Tirole
KawarganegaranPrancis
BidangÉkonomi mikro
Game theory

Pranala njabaBesut