John Fendall iku pejabat Inggris sing diserahi tugas kanggo transisi masa panjajahan Inggris menyang Walanda manèh sawisé Konggrès Wina ing taun 1816.

John Fendall

Fendall iku dadi kreteg masa pamaréntahan Raffles karo G.A.G.Ph. Baron van der Capellen.


Didhisiki déning:
Raffles
{{{jabatan}}}
1816
Diganti déning:
G.A.G.Ph. Baron van der Capellen

Uga delengenBesut