Tuduhaké menu pokok

Jordan Lee Pickford (lair 7 Maret 1994) ya iku pamain bal-balan profésional Inggris sing main minangka kiper kanggo klub bal-balan Everton F.C..[3]

Jordan Pickford
Jordan Pickford 2018.jpg
Pickford main bareng Tim Nasional ing Piala Donya Rusia taun 2018
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jordan Lee Pickford[1]
Tanggal lair (1994-03-07) 7 Maret 1994 (umur 25)[1]
Papan lair Washington, Inggris
Dhuwur 6 ft 1 in (1.85 m)[2]
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Everton
Angka 1
Karir nom
2002–2011 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2011–2017 Sunderland 31 (0)
2012Darlington (silihan) 17 (0)
2013Alfreton Town (silihan) 12 (0)
2013Burton Albion (silihan) 12 (0)
2014Carlisle United (silihan) 18 (0)
2014–2015Bradford City (silihan) 33 (0)
2015–2016Preston North End (silihan) 24 (0)
2017–saiki Everton 24 (0)
Tim nasional
2009–2010 Inggris U16 5 (0)
2010–2011 Inggris U17 17 (0)
2010–2012 Inggris U18 3 (0)
2012–2013 Inggris U19 8 (0)
2015 Inggris U20 3 (0)
2015–2017 Inggris U21 14 (0)
2017–saiki Inggris 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 23:11, 22 January 2018 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 23:11, 22 January 2018 (UTC)

Pickford sadurungé main kanggo akademi Sunderland, minangka pemain cadangan, lan tim senior saliyané kanggo silihan sawatara wektu ing Darlington, Alfreton Town, Burton Albion, Carlisle United, Bradford City lan Preston North End. Dhèwèké nggabung klub Everton kanthi béya £ 25 yuta ing Juni 2017.

Pickford mbéla timnas Inggris ing U-16, U-17, U-18, U-19, U-20 lan ing U-21. Pickford nampa panggilan kapisan saka tim nasional Inggris kanggo kualifikasi Piala Donya 2018 nglawan Slovenia ing wulan Oktober 2016, nggawé debuté ing Novèmber 2017 kanthi lawan Jerman.

Urip lan pribadhiBesut

Pickford lair ing Washington, Tyne and Wear Inggris, lan mlebu ing sekolah St Robert Sekolah Katolik Newminster.[4]

Pranala njabaBesut

RujukanBesut

  1. a b Cithakan:Hugman
  2. "Jordan Pickford: Overview". Premier League. Dijupuk 30 January 2018. 
  3. Pickford(dipunundhuh tanggal 30 Januari 2018)
  4. Wheeler, Katy. "Hundreds turn up to Sunderland players' Christmas signing session". Sunderland Echo. Dijupuk 30 January 2018.