Juanes

Juanes (Juan Esteban Aristizábal Vásquez) (lair ing Kolombia, 8 Juli 1972; umur 48 taun) kondhang karo jeneng Juanes yakuwi penyanyi saka Kolombia, penulis lagu, musisi, prodhuser rekaman, penari, dhèwèké lair lan gedhé ning Medellín, Kolombia.

Cathetan sukuBesut