Jus anggur

Jus anggur minangka ombenan kang dipikolehi saka ngremuk lan nyampur anggur dadi cairan . Ing anggur industri, jus anggur sing ngandhut 7-23 persen saka pulp, tampilan, Asal-Usul lan wiji asring diarani minangka kudu . Gula ing jus anggur ngidini digunakake dadi pemanis, lan difermentasi lan digawe anggur, brendi, utawa cuka .

Gelas anggur diisi jus anggur ungu