Kapal Perang Republik Indonésia

(Kaelih saka KRI)

Kapal Perang Républik Indonésia biyasa dicekak dadi KRI iku kapal duwèké TNI AL sing gunggungé kurang luwih 148 kapal perang manéka kelas lan jinis, durung kalebu kapal patroli yang dawané kurang saka 36 mèter sing biyasa karan KAL utawa kapal angkatan laut sing cacahé 317 unit lan 2 kapal layar cagak dhuwur.

GlosariumBesut

Arti dari singkatan-singkatan yang dipakai olèh TNI-AL untuk fungsi KRI:

RéferènsiBesut

SumberBesut

Uga delengenBesut

Pranala njabaBesut