Kabiskopan Kumbakonam

Kabiskopan Kumbakonam (Latin: Kumbakonamen(sis)) yaiku kabiskopan sing ana ing kutha Kumbakonam, provinsi grejawi Pondicherry lan Cuddalore, Indhi.

Kabiskopan Kumbakonam

Dioecesis Kumbakonamensis

கும்பகோணம் மறைமாவட்டம்
Lokasi
Nagara Indhi
Provinsi grejawiPondicherry lan Cuddalore
MetropolitanPondicherry lan Cuddalore
Statistik
Amba7.823 km2 (3.020 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
2,605,732
195,582 (7.5%)
Paroki88
Informasi
RitusRitus Latin
KatedralKatedral Dewi Maria ing Kumbakonam
Santo/santa pelindungSanto Yohanes de Brito
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopFrancis Antonysamy
Biskop Agung MetropolitanAntony Anandarayar
Vikar JenderalA. Packiasamy
Situs web
Situs Web Kabiskopan

RiwayatBesut

ReferensiBesut

Koordhinat: 10°57′22″N 79°23′17″E / 10.9562°N 79.3880°E / 10.9562; 79.3880