Tuduhaké menu pokok
Logo Wikisource

Wikisource utawa SumberWiki, The Free Library ("Kapustakan Bébas"), iku proyèk Wikimedia sing tujuané yasa siji kapustakan wiki kanthi isi bébas sing kapérang saka naskah-naskah sumber sepisanan (primary source), sarta pertalan naskah-naskah sumber dhateng basa apa waé lan bahan-bahan pandhukungé. Alamaté ana ing www.wikisource.org. Versi basa Indonésia alamaté ing id.wikisource.org.

Wikisource awalé jenengé Project Sourceberg tanggal 24 November 2003 ing domain http://sources.wikipedia.org. Jenengé ganti dadi Wikisource tanggal 6 Dhésèmber 2003. Alamaté resmi dipindhahaké ing http://wikisource.org tanggal 23 Juli 2004 [1]. Wikisource kanthi basa Indonésia wiwit duwé subdomain dhéwé (sadurungé nggabung kaliyan Wikisource basa Inggris) tanggal 6 November 2005.

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut