Tuduhaké menu pokok
Logo Wikispecies.

Wikispecies iku proyek sing dijurung déning Yayasan Wikimedia kanthi tujuan nggawé portal isi bébas bab spésies-spésies. Wikispecies nyakup kéwan, tetuwuhan, jamur, bakteri lan kabèh makluk urip liyané lan bakal dikembangaké kanthi mirunggan ing Wikipedia.

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut