Wikimedia Commons (uga karan "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan file-file multimédia kanthi lisensi bébas. Commons wujud proyèk saka Yayasan Wikimedia. File-file kang diamot bisa dipigunaaké kaya déné file-file kang diamot ing saben proyèk.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons logo
Screenshot of Wikimedia Commons
Jinising situs
Media repository
Kang duwéWikimedia Foundation
Digawé déningWikimedia community
Situs jaringancommons.wikimedia.org
Urut AlexaDecrease 175 (September 2012)
DagangNo
RègistrasiOptional (required for uploading files)
KababarSeptember 7, 2004
Setatus saikiActive
Content license
Free
Commons-logo-en.png

Proyèk iki diusulaké wulan Maret 2004 lan diluncuraké tanggal 7 September 2004. Sasaran mligi commons iku kanggo nghilangaké duplikasi file kang dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunakaké file-file saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.[1]

Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan file-file kang duwé hak cipta. Lisensi kang ditampa ya iku GNU Free Documentation License, lisensi Creative Commons kanthi tanpa watesa panggunaan lan domain umum.

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut