Wikimedia Commons

Wikimedia Commons (uga karan "Commons" utawa "Wikicommons") iku papan panyimpenan gambar-gambar lan barkas-barkas multimédia kanthi lisensi bébas. Commons wujud proyèk saka Yeyasan Wikimedia. Barkas-barkas kang diamot bisa dipigunaaké kaya déné barkas-barkas kang diamot ing saben proyèk.

Wikimedia Commons
Wikimedia Commons logo
Screenshot of Wikimedia Commons
Jinising situs
panyimpenan média
Kang duwéWikimedia Foundation
Digawé déningWikimedia community
Situs jaringancommons.wikimedia.org
Urut AlexaDecrease 175 (September 2012)
DagangNo
RègistrasiManasuka (kudu ndhaptar saperlu ngunggah barkas)
KababarSeptember 7, 2004
Setatus saikiAktif
Content license
Mardika
Commons-logo-en.png

Proyèk iki diusulaké wulan Maret 2004 lan diluncuraké tanggal 7 September 2004. Sasaran mligi Commons iku kanggo ngilangaké duplikasi barkas kang dumadi ing proyèk-proyèk Wikimedia sadurungé ana Commons. Fitur supaya bisa migunakaké barkas-barkas saka Commons saka kabèh proyèk Wikimedia diimplementasikké wulan Oktober 2004.[1]

Wikimedia Commons ora ngentuki pamotan barkas-barkas kang duwé hak cipta. Lisensi kang ditampa ya iku GNU Free Documentation License, lisensi Creative Commons kanthi tanpa watesa panggunaan lan domain umum.

Pirsanana ugaBesut

Pranala njabaBesut