Wikimedia Foundation

Wikimedia Foundation Inc. utawa Yeyasan Wikimedia iku sawijining yeyasan ing Florida, Amérikah Sarékat sing antarané nduwé proyèk Wikipedia, Wiktionary, Wikiquote, Wikibooks (uga Wikijunior lan Wikiversity), Wikisource, In Memoriam 9/11 [1], Wikimedia Commons, Wikispecies, Wikinews, lan Nupedia (wis ora ana). Yeyasan iki yeyasan tanpabathi miturut ukum Florida, Amérikah Sarékat. Yeyasan iki diyasa déning Jimmy Wales ing tanggal 20 Juni, 2003 [2].

Logo Yeyasan Wikimedia foundation, didésain déning "Neolux"