Tuduhaké menu pokok

20 Juni punika dinten ingkang kaping 171 utawi 172 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

  • 2012 Wonten wartos saking biro pers Mesir MENA manawi Hosni Mubarak ingkang dipunvonis kunjara salawasipun gesang ing tanggal 2 Juni 2012, sapunika sampun tilar donya kanthi klinis. Nanging wartos punika dipunbantah sawatawis pajabat sénior Mesir.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    19 Juni – 20 Juni – 21 Juni