21 Juni

tanggal

21 Juni punika dinten ingkang kaping 172 utawi 173 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigatos besut

  • 2012 Montor Miber Angkatan Udara Indonésia Fokker 27 ngalami kacilakan lan dhawah ing satunggaling komplèks griya-griya ing Jakarta, lan niwasaken sakirangipun 11 jiwa.

    Wiyosan besut

    Séda besut

    Riyaya besut

    Uga delengen besut

    20 Juni – 21 Juni – 22 Juni