Tuduhaké menu pokok

21 Juni punika dinten ingkang kaping 172 utawi 173 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatosBesut

  • 2012 Montor Miber Angkatan Udara Indonésia Fokker 27 ngalami kacilakan lan dhawah ing satunggaling komplèks griya-griya ing Jakarta, lan niwasaken sakirangipun 11 jiwa.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    20 Juni – 21 Juni – 22 Juni