22 Juni

tanggal

22 Juni punika dinten ingkang kaping 173 utawi 174 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati Besut

Wiyosan Besut

Séda Besut

Riyaya Besut

Uga delengen Besut

21 Juni – 22 Juni – 23 Juni