Tuduhaké menu pokok

2 Juni punika dinten ingkang kaping 153 utawi 154 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

  • 2013 Ajang balapan pit Tour de Singkarak 2013 resmi dipunbikak ing Kitha Bukittinggi lan bakal nglajengi 17 kabupatèn lan kitha ing Sumatra Kilèn.
  • 2012 Riyadi pèngetan jumeneng nata ingkang kaping 60 (Yubiléum Inten) Ratu Elizabeth II kalaksanan ing Lèpèn Thames mawi arak-arakan baita.

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    1 Juni – 2 Juni – 3 Juni