Tuduhaké menu pokok

3 Juni punika dinten ingkang kaping 154 utawi 155 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

  • 3–10 Juni 2012 Tour de Singkarak 2012 resmi dipunbikak lan sampun kawiwitan saking Kitha Sawahlunto dumugi ing Kitha Padang ing tanggal 10 Juni

    WiyosanBesut

    SédaBesut

    RiyayaBesut

    Uga delengenBesut

    2 Juni – 3 Juni – 4 Juni