Kutha Sawahlunto

kutha ing Sumatra Kulon

Kutha Sawahlunto iku kutha kang dumunung ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Kutha iki leté 95 km saka kutha krajan provinsi, ya iku kutha Padang.

RujukanBesut

Pranala njabaBesut

 
Sumatra Kulon

Kabupatèn: Agam | Dharmasraya | Lima Puluh Kota | Kapuloan Mentawai | Padang Pariaman | Pasaman | Pasaman Kulon | Pesisir Kidul | Sawahlunto Sijunjung | Solok | Solok Selatan | Tanah Dhatar

Kutha: Bukittinggi | Padang | Padang Panjang | Pariaman | Payakumbuh | Sawahlunto | Solok

Delengen uga: Dhaptar kabupatèn lan kutha ing Indonésia