Tuduhaké menu pokok

Kutha Bukittinggi

kutha ing Sumatra Kulon

Kutha Bukittinggi iku salah siji kutha ing provinsi Sumatra Kulon, Indonésia.

Kutha Bukittinggi
Jam Gadang Bukittinggi
Jam Gadang Bukittinggi
Official logo of Kutha Bukittinggi
Logo
Sesanti: Saayun Salangkah
NagaraIndonésia
ProvinsiSumatra Kulon
Pamaréntahan
 • WalikuthaH. Ismet Amzis, S.H.
Cacah warga (2010[1])
 • Gunggung110.954
Zona wektuWIB (UTC+7)
Kodhe laladan+62 752
Situs wèbwww.bukittinggikutha.go.id

Kutha ini sadurungé ingaran minangka Fort de Kock lan tau uga dijuluki Parisj van Sumatra saliyané kutha Medan,[3] lan kutha Bukittinggi uga tau dadi kutha krajan nagara Indonésia.

GladriBesut

Cathetan sikilBesut