Tuduhaké menu pokok

1 Juni punika dinten ingkang kaping 152 utawi 153 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatosBesut

WiyosanBesut

LairBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

  • Hari Kelahiran Pancasila, Dinten Wiyosing Pancasila

Uga delengenBesut

31 Mèi – 1 Juni – 2 Juni