Tuduhaké menu pokok

6 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 340 utawi 341 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

5 Dhésèmber – 6 Dhésèmber – 7 Dhésèmber