Tuduhaké menu pokok

5 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 339 utawi 340 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Isi

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

4 Dhésèmber – 5 Dhésèmber – 6 Dhésèmber