4 Dhésèmber

tanggal

4 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 338 utawi 339 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiEdit

WiyosanEdit

SédaEdit

RiyayaEdit

Uga delengenEdit

3 Dhésèmber – 4 Dhésèmber – 5 Dhésèmber