Tuduhaké menu pokok

3 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 337 utawi 338 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

1 Dhésèmber2 Dhésèmber – 3 Dhésèmber