Tuduhaké menu pokok

2 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 336 utawi 337 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

1 Dhésèmber – 2 Dhésèmber – 3 Dhésèmber