Tuduhaké menu pokok

7 Dhésèmber punika dinten ingkang kaping 341 utawi 342 ing taun wuntu miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan WigatiBesut

WiyosanBesut

SédaBesut

RiyayaBesut

Uga delengenBesut

6 Dhésèmber – 7 Dhésèmber – 8 Dhésèmber