Kadipira, Banjarsari, Kutha Surakarta

désa ing Indonésia

Kadipira iku kalurahan ing Kacamatan Banjarsari, Kutha Surakarta, Jawa Tengah.[1]

Kadipira
Kalurahan
Kadipira kapernah ing Kutha Surakarta
Kadipira
Kadipira
Kadipira kapernah ing Jawa Tengah
Kadipira
Kadipira
Kadipira kapernah ing Indonesia
Kadipira
Kadipira
Koordhinat: 7°32′11″S 110°49′19″E / 7.53625°S 110.82193°E / -7.53625; 110.82193Koordhinat: 7°32′11″S 110°49′19″E / 7.53625°S 110.82193°E / -7.53625; 110.82193
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSurakarta
KacamatanBanjarsari
Kodhe laladan
administrasi
33.72.05.1001

Réferènsi

besut
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2019-02-25.