Kali Awash

Awash (bisa dieja Hawash) ya iku salah sijiné kali utama kang dumunung ana ing Ethiopia. Manungsa bisa nglakoni urip ana ing paredèn (lembah) Awash minangka wiwit spésies. Awash Tengah uga kagolong panggonan kang tinemu sisa hominid pra-manungsa kang tinemu.

Sana Warisan Donya UNESCO
Kali Awash
Janeng ing Pratélan Warisan Donya
Awash river.jpg
JinisBudaya
Wewatonii, iii, iv
Rujukan10
Tlatah UNESCOAfrika
Sujarah prasasti
Prasasti1980 (Sési 4)

Pratélan pustakaBesut

  • Zewdu Tememew Molla, "Dam Safety Evaluation on Koka Dam, Ethiopia". M.Sc. thesis, 2005. abstract

  Artikel iki nyertake teks saka terbitan sing saiki ana ing ranah publikChisholm, Hugh, ed. (1911). "article name needed". Encyclopædia Britannica (11 ed.). Cambridge University Press.CS1 maint: ref=harv (link)